66 10 10 00 - Vi sitter klare til å hjelpe

Sikkerhet

Verdt å vite om sikkerhet

Sikkerhet
Når du bestiller en vare fra vår hjemmeside, mottar L’EASY de opplysningene du selv registerer i bestillingsskjemaet. Opplysningene benyttes utelukkende til å gjennomføre din bestilling og overføres via krypterte forbindelser. Kun L’EASY har tilgang til disse opplysningene.

Din sikkerhet er ivaretatt, og opplysninger fra bestillinger videreformidles eller selges ikke. vi sender heller ikke uoppfordrede e-poster ut fra disse opplsyningene. Ønsker å bli mottager av vårt nyhetsbrev er du velkommen til å melde deg på.

 

Angrerett
Om du skulle ombestemme deg eller angre kjøpet ditt, har du alltid 14 dager angrerett fra leveringstidspunktet. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss, så finner vi en løsning. Vi krever kun at varen returneres i samme tilstand som den ble levert.

Om L’EASY

Det er mer enn 30 år siden vi tok imot den første ordren på telefon, og siden har det gått sterkt. Internett har gjort det enkelt, og handler du hos L'EASY blir det enda enklere. Hver eneste dag kjører vi nemlig ut elektronikk og hvitevarer til nordmenn over hele landet.

Les mer om L’EASY >>