66 10 10 00 - Vi sitter klare til å hjelpe

Karriere

Karriere

L’EASY er en virksomhet i vekst, og vi er alltid på utkikk etter nye, dyktige medarbeidere. Har du lyst til å bli en del av L’EASY, oppfordrer vi deg til å søke på eventuelle ledige stillinger eller bare sende oss en formell søknad for fremtidige muligheter.

 

Jobbe hos L’EASY

Vil du være en del av en arbeidsplass hvor faglig og personlig utvikling står i fokus, i et behagelig og uformelt arbeidsmiljø? Da er L’EASY en arbeidsplass for deg.
Vi stiller alltid store krav til våre medarbeidere, men du skal også stille krav til oss som arbeidsplass. Vi gjør vårt beste for å gi våre medarbeidere en variert arbeidsdag mange utfordringer. Med fokus på agilitet vil vi hele tiden forbedre oss både faglig, personlig og sammen som en virksomhet.

L’EASY er en virksomhet med en unik kultur, preget av kjøpmannskap og en konsernsjef som på egenhånd grunnla virksomheten helt tilbake i 1985.

 

 

Om L’EASY

Det er mer enn 30 år siden vi tok imot den første ordren på telefon, og siden har det gått sterkt. Internett har gjort det enkelt, og handler du hos L'EASY blir det enda enklere. Hver eneste dag kjører vi nemlig ut elektronikk og hvitevarer til nordmenn over hele landet.

Les mer om L’EASY >>